Polüsorbaat 20

Hind: Al. 1,92 €
Tootekood:  P20
Ühik:  tk

POLÜSORBAAT 20
Polüsorbaat 20 on nahahoolduses ohutu aine ja seda kasutatakse emulgaatorina õli ja vee kombineerimiseks.

KASUTAMINE
Kasutatakse toodetes kus on vaja siduda vesi ja õli. Näiteks ruumipihustid, kuid seda võib  kasutada ka vannis, kreemides ja dušigeelides/ šampoonides. Polüsorbaat 20 on nahka rahustav.

Ruumi ja muud piserdatavad tooted eeterlike õlidega
Lisage 10% polüsorbaat 20 destilleeritud veele ja  3% eeterlikke õlisid. Üldjuhul soovitatakse 1 tilk polüsorbaati ja 1 tilk eeterlikku õli.

POLÜSORBAAT 20 VÕIB KASUTADA

Niisutavas kehapiimas
Niisutavas kreemis
Puhastajad
Dušigeelis
Šampoonis

INCI NIMI
Polüsorbaat 20

HEAKSKIIDETUD
Polüsorbaat on Euroopas heaks kiidetud kasutamiseks kosmeetikatoodetes.

Info
Polüsorbaat 20 leidub kosmeetikatoodetes, toiduainetes ja teistes majapidamistoodetes

Polüsorbaat 20 on kaubanduslikult tuntud kui Tween 20.

 
Tootekood ml Hind Kogus
P20-1 100 ml 4,80 €
P20-2 30ml 1,92 €

Sarnased tooted