Lisandid toodete valmistamiseks

Lisandid toodete valmistamiseks
Järjesta:

Kogus :15 ML pipetiga pudel

AHA puuviljakompleks kiirendab naha taastumist, stimuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi.

Annab nooruslikku elujõudu ja heledust tuhmunud ja elutule nahale.

Kasutamine

Ekstrakti tuleks kasutada vahemikus 0% kuni 1%. Võib kasutada kuni 5%, kuid mis tahes kasutamisel üle 1% tuleb nahale väikesel alal katsetada , et kontrollida ärritust.

Saamise viis

AHA puuviljakompleksi toodetakse ekstraheerimise ja seejärel vaakumdestilleerimise teel.

Valmistatud :Euroopas

HOIATUS
AHA puuviljakompleksi ei tohiks kanda nahale lahjendamata lahusena, toodet hoida lastele kättesaamatus kohas.

 

8,40 €

Argaania ekstrakt

15 ML pipetiga pudel

Naturaalne vananemisvastane ja nahale sära andev ekstrakt. Aitab nahal vältida niiskusekadu.

KASUTAMINE

Argaania ekstrakt sobib ideaalselt  nahahooldustoodete, eriti õlide, seerumite ja kreemide rikastamiseks. Argaaniaõli lisab juustele tugevust ja seetõttu sobib juustele ja juuste sirgendajate valmistamiseks. Argaania ekstrakti võib sageli leida päikesekaitse kreemiddes ja rahustavates kreemided.

KUIDAS KASUTADA
Ekstrakti võib lisada kreemidesse, seerumitele, losjoonidesse, vahutoodetesse (nahale ja juustele) oma kosmeetika tootmisprotsessi osana

KASUTAMISE KOGUS
Ekstrakti tuleks kasutada vahemikus 0% kuni 1%

8,90 €

15 ML pipetiga pudel

Bisabolool – 100 % naturaalne komponent taime-ekstrakt.

On põletikuvastase, antioksüdantse mõjuga, rahustab tundlik nahka ning leevendab nahaärritusi, muudab naha siledamaks.

Antibakteriaalse, rahustava, põletikke leevendava ja rakke taastava toimega.

 KASUTADA
Ekstrakti võib lisada oma kosmeetikatoodete tootmisprotsessi osana  kehahooldustoodetes, nagu niisutaja, kreem, päikesekaitsevahendid, vananemisvastane ravi, silmakreem, kosmeetikavahendid, näo puhastusvahend ja huulepulk. 

Selget värvitut õli on lihtne kasutada. Lahustub tavalistes kosmeetiliste õlides, kuni 80 ° C.

KASUTAMINE 
Ekstrakti tuleks kasutada vahemikus 0% kuni 0,1%

16,80 €

Kogus 30 ML

Mitmeotstarbeline laia spektriga säilitusaine, mis on orgaanilise happe ja alkoholi kombinatsioon,  saab lisada toatemperatuuril ja natuke kõrgematel temperatuuridel toodetele - alla 45C. Kasutatakse ÖKO tootetes .

Dehüdroäädikhape ja bensüülalkohol mõlemad on looduslikud ja kosmeetikatoodetes kasutatavad orgaanilised ühendid, mis pakuvad laia pH taseme stabiilsuse spektrit. Orgaaniline säilitusaine kus ei ole parabeene, formaldehüüde.

Säilitusaine  aeglustab või takistab toote riknemist ning pikendab seeläbi selle säilimisaega. 

Säilitusaine vastab COSMOSi ja ECOCERTi nõuetele.

KASUTAMISE JUHISED
Lisage orgaaniline säilitusaine tootele temperatuuril alla 45 ° C. Sobib kasutamiseks kõikides kosmeetikatoodetes ja toodetes,mis sisaldavad eeterlikke õlisid, sest toote lõhn ei muuda eeterlike õlide lõhna.

Säilitusaine on ohutu kasutamiseks toodetes mille pH väärtus on 2 kuni 7.

Dehüdroäädikhappe ja bensüülalkoholi maksimaalne kasutamine kosmeetikatoodetes ELis on 1,1%

 Lisa seda  kindlasti kui valmistad toodet, millele on lisatud vee - ja õlibaas, sest need tooted on bakteritele väga mõnus kasvukoht.

 Võib kasutada beebitoodetes preparaadi % taseme vähendamisel.

Antud toodet on võimalik tellida suuremas koguses.

 

3,48 €

E-vitamiin 100% looduslik.

Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

See on kosmeetilise E-vitamiini üks puhtamaid vorme, minimaalselt 70% alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokoferoolide segu päevalilleseemneõlis.

Kuigi see ei ole säilitusaine, on tokoferool segudes väga oluline osa. E-vitamiin on väga tugev antioksüdant ja pikendab toote säilivust. Olgu need kreemid, vedelikud, õlid või geelid tagab E- vitamiin teie segude värskuse ja kvaliteedi.

Õli - ja vahapõhised tooted ei ole vastuvõtlikud mikroobidele ja need vajavad vaid antioksüdanti, nagu E vitamiin, mitte säilitusainet.

Lisa oma näo- ja kehaõlile 0,2%-1 % E-vitamiini, lisaks nahka noorendavatele omadustele pikeneb ka toote säilivusaeg.

Kaitseb nahka päikese ja uv kiirguse eet.

Päritolu:
100% sojaubast ekstraheerimise teel.

 

 

7,20 €

Hetkel läbi müüdud!

15 ml pipetiga pudel

Farnesool'i looduslikele deodorandi omadustele toimib see ka loomuliku säilitusainetena, mis võimaldab valmistada pehmeid ja tundlikumale nahale deodorante.  Lisaks sellele on ta ka aknet tekitavate bakterite vastu.

Kasutamine

Farnesooli tuleks kasutada toodetes, mille puhul soovite oma tootele desodoreerivat toimet luua . Töötab hästi koos eeterlike õlidega. Kasutadatoodetes loodusliku säilitussüsteemi tõhustamiseks.

KUIDAS FARNESOOLI KASUTADA
Ekstrakt on õlis lahustuv ja seda saab segada või lisada kõikidesse looduslikult toodetud kosmeetikasse. Kui kasutatakse vett (näiteks pihustatava deodorant), tuleb farnesool kombineerida polüsorbaadiga. Farnesool sobib koos eeterlike õlidega ja baasõlidega toodetes.

KASUTAMISE %
Ekstrakti tuleks kasutada vahemikus 0,1% kuni 0,3%.

Farnesooli ekstraheeritakse eeterlikest õlidest

7,80 €

POLÜSORBAAT 20

KOGUS 100 ML, 250 ml, 500 ml- vali tabelist.

Polüsorbaat 20 on nahahoolduses ohutu aine ja seda kasutatakse emulgaatorina eeterliku õli/õli  ja vee kombineerimiseks.

KASUTAMINE
Kasutatakse toodetes kus on vaja siduda vesi ja õli. Näiteks ruumipihustid, kehapihustid kuid seda võib  kasutada ka vannivees, kreemides ja dušigeelides/ šampoonides. Polüsorbaat 20 on nahka rahustav ja pehmendav.

Ruumi ja muud piserdatavad tooted eeterlike õlidega
Lisage 10% polüsorbaat20- destilleeritud veele ja  3% eeterlikke õlisid või 1 tilk polüsorbaati ja 1 tilk eeterlikku õli.


Lisage destilleeritud veele 2% - 10% polüsorbaat20 ja lisage kuni 3% eeterlikku õli või õlisegu. Või lahjendus 1:1 -1 tilk polüsorbaati ja 1 tilk eeterlikku õli. Eelnevalt segada polüsorbaat veega- soovitame destileeritud vett või hüdrolaati.

Polüsorbaat 20 võib kasutada ka sünteetiliste lõhnaainetega.

POLÜSORBAAT 20 VÕIB KASUTADA

Erinevad spreid- veebaasil-( kasuta alati destileeritud vett või hüdrolaati)

Niisutavas kehapiimas
Niisutavas kreemis
Puhastajad

Dušigeelis

Šampoonis

INCI NIMI
Polüsorbaat 20

HEAKSKIIDETUD
Polüsorbaat on Euroopas heaks kiidetud kasutamiseks kosmeetikatoodetes.

Info
Polüsorbaat 20 leidub kosmeetikatoodetes ja majapidamistoodetes

Säilib: 05/11/2021

 

Al. 3,60 €

Kogus 100 ML

Taimne glütseriin niisutab nahka ja aitab peatada naha kuivamist. Seda kasutatakse nahahooldustoodetes.
Täielikult taimse päritoluga (kookospähkli ekstrakt). Kasutatakse sageli alternatiivina alkoholile.Taimsel glütseriinil on pehmendav ja niisutav toime. Kasutatakse hambapastas, kreemides, lilleveedes, suuvees, juuksehooldustoodetes.

Kasutamine
Taimne glütseriin sobib suurepäraselt teie segudesse, et anda neile Silky Smooth tekstuur ja tunne, teeb naha pehmeks ja siidiseks.

Kasutage oma segudes väga väikestes kogustes maksimaalse efekti saavutamiseks, see aitab samuti õli ja segusid siduda nii, et need kombineeruvad teie koostisosades.

Loo oma toonik
Glütseriini kasutatakse kõige tõhusamalt lillevetes (1,5 korgi täit 100 ml kohta). Segage oma lillevesi kokku ja lisage seejärel glütseriin.

3,60 €